top of page

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza la 9a Trobada Empresarial


Els professionals del sector del turisme del Baix Llobregat es van trobar el passat dilluns 15 de juny a les instal·lacions de l’hotel Abba Garden d’Esplugues de Llobregat, per tal de celebrar la jornada anual de formació i networking.

Organitzat pel Consorci, i amb la col.laboració d’Essentia Bcn Events, l’acte d’inauguració es portà a terme a les 9.30 hores, a càrrec de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat Pilar Díaz Romero, i Josep Perpinyà i Palau, President del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

En la trobada d’aquest any el Consorci va presentar la nova marca A UN SALT DE BARCELONA, que té com objectiu posicionar el Baix Llobregat com a destí d’escapades.

En el marc d’aquest nou lema s’emmarca la campanya de promoció posada en marxa al mes de maig: Feselsalt.cat. Es tracta d’una aventura promocional sense precedents a la xarxes i als mitjans de comunicació amb una aplicació web interactiva en la qual s'animà als usuaris de facebook a compartir un lema de a qui o a què li farien el salt per gaudir d'una escapada al Baix Llobregat.

També es van explicar properes accions que aviat es llançaran com la ruta del tram!!

Així mateix, en aquesta edició vam comptar amb una impactant intervenció a càrrec del Victor Küppers, gran comunicador, a més d’autor, formador, professor i conferenciant, que va aconseguir cautivar als assistents amb la seva interessant ponència. Així la seva intervenció es va centrar en traslladar la importància de l’actitud en la vida i en el negoci, com a habilitat imprescindible per a directius, responsables comercials i emprenedors de qualsevol àmbit turístic perquè qualsevol acció et porti a l’èxit.

Tanmateix, al llarg de la Trobada els empresaris van poder presentar la seva empresa a través del format Elevator Pitch, en el qual disposaven de 60 segons.

De la mateixa manera, durant l’esmorçar, a més de generar més networking entre els empresaris, vam estar acompanyats de Toni Arrabal, finalista (2n lloc) del Top Xef d’Antena 3, qui ens va oferir una degustació exquisita d’algunes de les seves especialitats!!

Destacat
Notícies recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page