top of page

Sortides per a totes les edats i nivells.

 

Les nostres sortides estan pensades per a un públic heterogeni. Si vens amb menors de 12 anys has d'avaluar si la dificultat de la ruta és apropiada per a ells i elles. Si tens cap dubte escriu-nos. Més endavant organitzarem sortides dissenyades expressament per a ells i elles. Si en tens cap proposta, explica’ns la teva idea.

DELTA GAUDÍ
Un matí descobrint el riu i la Colònia Güell

Delta Gaudí. Com que som uns enamorats del nostre riu, us volem acompanyar per que

gaudiu de últim tram salvatge del Llobregat. Passejarem entre horts i fruiters. Prepareu, però, el sac de les emocions, perquè entrar a la Colònia no només significa submergir-se en el exclusiu i llunyà de la fressa exterior, on la vida quotidiana es viu d'una altra manera. Les cases, la Cripta, i els dissabtes, el Mercat de Pagès.

> MÉS INFORMACIÓ

DELTA VERD
El Parc Agrari i els espais naturals del Llobregat

Delta Verd és la ruta on ens atrevirem a profanar l’espai tranquil de la pagesia. Pel mig de magnifiques masies i recs, arribarem a l'estany més gran del Delta, el Remolar, on ens esperen aus aquàtiques i una flora excepcional. Gràcies als nostres guies coneixeràs particularitats insòlites i els racons més amagats d'una de les zones més boniques i tranquil·les del Delta.

 

> MÉS INFORMACIÓ

LA PLANA DEL DELTA
El riu i els espais naturals del Llobregat

La Plana del Delta és la millor ruta per descobrir tresors ocults. Malgrat que l'aeroport i la resta d'infraestructures ocupen una part important del delta del riu, s'ha pogut conservar diversos "refugis" on la natura i l'home poden viure en llibertat. Gràcies als guies de SomBici, cada etapa significa un nou descobriment on podràs observar aquells detalls que només són accesibles als especialistes.

 

 > MÉS INFORMACIÓ

RUTA CAN DIMONI - REMOLAR
Les basses i els estanys naturals del Delta del Llobregat

Uns 25 km anar i tornar, uns 12 km si anem només fins a les basses de Can Dimoni. La ruta té gran interés naturalista.  Amb prismàtics podeu veure molts tipus d'aus a qualsevol època de l'any.

 

> MÉS INFORMACIÓ

FEM DE PAGÈS+BICICLETA
Anem en bicicleta a fer de pagès a la Masia de Cal Notari!!

Fem de pagès + bicicleta, és una activitat pensada especialment per a les famílies amb nens fins els 14 anys. Es tracta d'una passejada per l’espai del Parc Agrari i un taller a la Masia de Cal Notari.

Ajudarem els més petits a plantar i ens endurem un planter per cuidar a casa.

 

 > MÉS INFORMACIÓ

DELTA I ARQUITECTURA
Ruta en bicicleta pel delta del Llobregat i visita a Casa Gomis

Visitarem la Casa Gomis. Impulsat pel Servei d’Informació Turística i de Promoció del delta del Llobregat, serà una de les propietàries, Marita Gomis, qui guiarà el recorregut per aquesta joia de l’arquitectura racionalista de Catalunya.
 

 > MÉS INFORMACIÓ

bottom of page