top of page

Els noms de lloc de la Marina. Toponímia de Sant Boi de Llobregat

El passat divendres 13 de març es va presentar, a Sant Boi de Llobregat, el llibre Els noms de lloc de la Marina. Toponímia de Sant Boi de Llobregat , de la filòloga santboiana Griselda Encinas Marquès. Tal com anota l'autora es tracta d'un estudi, acotat en una zona agrícola de Sant Boi, la Marina, que encara conserva molts noms de lloc que podrien desaparèixer. En el procés de recerca s'ha combinat la consulta oral i la documental, amb entrevistes i consultes de documentació escrita. És tracta d'un llibre on llengua i territori van estretament lligats; també molt gràfic, amb imatges i mapes, molt diferent dels habituals llibres de toponímia. Aquesta iniciativa editorial està promoguda per la Secció Local de Sant Boi de Llobregat d'Òmnium Cultural i compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

UN LLIBRE IMPRESCINDIBLE PER ALS AMANTS DEL TERRITORI

Destacat
Notícies recents
Arxiu
Tags
No hay etiquetas aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page