top of page

SomBici ha estat seleccionat per formar part del Programa ARACOOP 2015

El passat 19 de març 60 emprenedors i emprenedores van assistir a la primera sessió grupal de l’acció d’acompanyament i suport a la viabilitat de 30 nous projectes. L’acció consisteix en l’acompanyament expert per al disseny i posada en marxa de 30 empreses de l’economia social i cooperativa. Les accions han de permetre als emprenedors/es i a les empreses de recent creació participants millorar el disseny del model de negoci, enfortir la seva proposta de valor, millorar el pla de viabilitat i iniciar la seva activitat econòmica.

La sessió va començar amb la intervenció de la Maravillas Rojo, responsable executiva del programa aracoop donant la benvinguda als emprenedors i emprenedores i explicant les diferents accions que es realitzen en el marc del programa, amb l’objectiu de renovar, enfortir i ampliar l’economia social i cooperativa.

Va intervenir també el director de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Joseba Polanco, manifestant l’enfortiment del teixit de l’economia social i cooperativa i la tendència positiva en la creació de noves empreses.

Destacat
Notícies recents
Arxiu
Tags
No hay etiquetas aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page