SomBici a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Els dies 23-24 i 25 d'octubre va tenir lloc la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. SomBici no podia faltar a una cita tan important.

http://www.firaesc.org/la-fira/


Destacat
Notícies recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

DISSABTES i DIUMENGES

MIG DIA / TOT EL DIA

LABORABLES: CONTACTAR

 

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

TEL. 626 456 674

sombici@sombici.cat

SANT BOI DE LLOBREGAT

(BARCELONA)

 

Subscriu-te per obtenir actualitzacions

© SOMBICI 2015 - CIRCULAR SQUARE