top of page

SomBici a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Els dies 23-24 i 25 d'octubre va tenir lloc la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. SomBici no podia faltar a una cita tan important.


Destacat
Notícies recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page